Vamos Arianara Διαφήμιση 2η (2nd Spot) HD

VamosArianara Channel

Watch live streaming video from vamosarianarachannel at livestream.com

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Επικράτηση 4-1 με Πας

Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και παρουσιάζοντας πολύ καλά επιθετικά στοιχεία, ο ΑΡΗΣ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννενα με 4-1 στο Ζέεφελντ, στο πρώτο φιλικό της ομάδας επί Αυστριακού εδάφους. Σκόρερς για τον ΑΡΗ οι Σάκατα, Σολτάνι, Τοπούζης και Νέτο. Για τον ΠΑΣ μείωσε προσωρινά ο Κουέβας με πέναλτι.

Αντίθετα το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς περισσότερο χορταστικό με τέσσερα γκολ και τον Άρη να έφθασε δίκαια στο τελικό 4-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι όπου ο Τσιώλης είχε την ευκαιρία να πάρει μία γεύση από τον 21χρονο υπό δοκιμή Αργεντινό αριστερό μπακ Αουγκουστίν Στράνο ενώ προφύλαξε τους Κώστα Καπετάνο και Νέρι Καστίγιο αλλά και τον ανέτοιμο Μανόλη Παπαστεριανό.

Όσο για την εξέλιξη του παιχνιδιού στο πρώτο 45λεπτο Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα κινήθηκαν στην μετριότητα με πολλά πειράματα από τους Τσιώλη όπως φάνηκε και από την ενδεκάδα που παρέταξε αλλά και τον Ντεμόλ.

Συνεχείς αλλαγές σε συστήματα και αλλαγές θέσεων των ποδοσφαιριστών από τους δύο τεχνικούς που είχαν σαν αποτέλσμα την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων όχι όμως και ιδιαίτερες φάσεις.

Ο Άρης ωστόσο κατάφερε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα και να προηγηθεί με 1-0 στο 41΄ μετά την σέντρα του Στράνο από αριστερά και την κεφαλιά-ψαράκι από τον αρχηγό Σακάτα, που έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Φεγκρούς.

Σε ένα 45λεπτο όπου για τον Άρη ξεχώρισαν ο Στράνο και ο Πορτίγια με τις μακρινές του μπαλιές και για τον ΠΑΣ Γιάννινα οι Μπεσέρα και Κεϊτά.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης (76' Διούδης), Καζναφέρης (46' Νέτο), Παπαζαχαρίας, Στράνο (46' Φατί), Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος (46' Μίσελ), Κατίδης (46' Σολτάνι), Τόχα (75' Αγτσίδης), Πορτίγια (71' Γιαννιώτας), Σακάτα (54' Τοπούζης), Τσέζαρεκ (λ. τρ. 33' Βανγκέλι)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Λίλα, Πατσατζόγλου, Κεϊτά, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Τζάνης, Μπεσέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ταμπάσης, Γεωργίου, Χουτ, Οικονόμου, Ανδράλας, Κουέβας, Βίλα, Τζάνης, Τζημόπουλος, Μαργαρίτης, Μιχαήλ.

"Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Banner μας!