Vamos Arianara Διαφήμιση 2η (2nd Spot) HD

VamosArianara Channel

Watch live streaming video from vamosarianarachannel at livestream.com

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Θέλει Χαραλαμπίδη αλλά με μείωση 50%


Όσο δεν πληρώνεται η προκαταβολή για τα χρέη προς την εφορία ο Άρης δεν μπορεί να κινηθεί επίσημα μεταγραφικά για να ενισχύσει την ομάδα του. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που αποτελεί πολυτέλεια για τους κίτρινους να έχουν σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές έναν τέτοιο σπουδαίο τεχνικό στον πάγκο τους, δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τα πλάνα του για την δημιουργία του ρόστερ που θέλει έστω και με ένα μπάτζετ μόλις 400.000 ευρώ.

Βέβαια έχει ήδη συζητήσει με την διοίκηση για το ήδη υπάρχον έμψυχο υλικό και έδωσε το πράσινο φως για την παραμονή στην ομάδα των Ταπούτου, Τσαϊρέλη και Βεργίνη που είναι δεμένοι με συμβόλαιο και αποδέχονται κάποιες μειώσεις στις αποδοχές τους προκειμένου να μείνουν στην ομάδα. Το πρόβλημα ακούει στο όνομα Κώστας Χαραλαμπίδης που μπορεί να θέλει να μείνει στην ομάδα όμως το ποσό που αναφέρει το συμβόλαιο του σε περίπτωση ανανέωσης είναι απαγορευτικό.Τα 140.000 ευρώ που αναφέρει αν ισχύσει θα πάρει το 35% του μπάτζετ κάτι που είναι κατανοητό ότι δεν μπορεί να συμβεί . Ο Άρης θα προτείνει στον διεθνή γκαρντ ένα συμβόλαιο με μείωση της τάξης του 50% για να μείνει. Αν το δεχθεί τότε και του χρόνου θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Σε καιρούς χαλεπούς για το μπάσκετ ο Χαραλαμπίδης που είναι εξαιρετικός χαρακτήρας πέρα από πολύ καλός αθλητής θα πρέπει να τα ζυγίσει όλα και να μείνει στον Άρη και την Θεσσαλονίκη ( το θέλει και η οικογένεια του) αποδεχόμενος την μείωση.

Εκτός και αν κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με την Εθνική μας ομάδα και τραβήξει το ενδιαφέρον Ευρωπαϊκών ομάδων και φύγει εκτός συνόρων. Αν μείνει και ο Κώστας Χαραλαμπίδης ο Αλεξανδρής θα πάει για 6 ξένους προσδοκώντας στη ν αύξηση του μπάτζετ με την συνδρομή της Σάρισα και κάποιων μετόχων με τους οποίους διατηρεί καλή σχέση. Πιστεύει ότι με ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ σαν μπάτζετ θα μπορέσει να φέρει κάποιους καλούς παίκτες στον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Banner μας!